xmasfreak

Jag vill ha mer jul!

A Very She & Him Christmas

Publicerad 2011-10-25 23:12:07 i Allmänt,Som jag tidigare har berättat om så har She & Him med skådespelerskan Zooey Deschanel i spättsen släppt en julskiva. För er som inte har köpt den på itunes eller beställt på CDON så kommer här
Spotify länken "A Very She & Him Christmas"

Säg vad ni tycker om den, själv tycker jag att det låter ganska bra. Har inte lyssnat på den så helhjärtat ska jag erkänna efter som det är julförbud hemma förre 1 November, en å annan låt har jag  hunnit lyssna på dock.

Det låter ganska bra tycker jag..För er andra jul smyglyssnare så dröjer det ett tag till innan SR börja sända sina digitala julradio kanaler ”Klassisk Jul” och ”Bjällerklang” men redan nu kan ni få höra på sköna jullåtar på följande jul webradio kanaler som jag länkar här till er!

http://www.radiosantaclaus.com/


http://www.orsradio.com/christmas-mix-128k


http://www.orsradio.com/christmas-top-40-128k


http://www.accuradio.com/more/accuholidays/


Kommentarer

Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Publicerad 2011-10-26 21:57:12

Det lät faktiskt bra :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Wladimir

Det bästa jag vet är julen, och framförallt julmusik och julfilmer. Till vardags har jag fullt upp med att hämta barn från dagis och med att göra de godaste pannkakorna i Uppland. I denna blogg vill jag tipsa om och vältra mig i bra julfilmer och julmusik. Jag vill också passa på att varna för de riktigt låga vattenmärken som finns där ute. Hoppas jag kan hjälpa dig att finna det ultimata julsoundtracket, och den bästa julrullen!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela